Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 17-04-2014 09:41:47
Geldzaken & Recht

Verwaarlozing huis buren

Koophuizen mogen jarenlang leeg staan. ook hier in ons rijtje van 5 staat zo'n huis al zeker 8 jaar leeg. eigenaar is na overlijden echtgenote bij vriendin ingetrokken., het is een groot huis met 2 volledige etage's in een zeer gewilde buurt. hij heeft 't geld niet nodig zegt hij. hij komt zo eens per 3 maanden 's avonds laat (zodat niemand het merkt) de brievenbus legen.
buren links en rechts klagen onophoudelijk... omdat er niet gestookt wordt in de lege woning worden hun muren vochtig en ontstaat schimmel. dochter eigenaar had laatst de sleutel gekregen van pa en kwam even gedag zeggen. volgens haar is het huis nu onverkoopbaar; overal schimmel en vocht; de houten vloeren zijn kromgetrokken en de verf bladdert van de kozijnen. de tuin is een ware wildernis met een omgevallen schutting en metershoog onkruid. gewoon kapitaalvernietiging, maar 't is niet anders. niets aan te doen dus.