Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfaromeo164
alfaromeo164 - 17-04-2014 12:02:50
Geldzaken & Recht

Geldzaken

[quote=wiekanne schreef op donderdag 17 apr 2014, 11:47]donderdag avond 10 april via de website van de staatsloterij gezien dat ik via mijn boulevard spel 1.000.000 honderd duizend euro,s had gewonnen. vrijdag morgen naar mijn loten verkoper geweest en die gaf de bevestiging dat dit zo was.vrijdag middag de side door de staatsloterij geblokkeerd. zaterdag morgen kreeg ik te horen van bovengenoemde verkoper dat er een fout was gemaakt .maandag morgen zelf gebeld naar de staatsloterij men wist daar nog van niets .raar men wist wel te vertellen dat de side geblokkeerd was. zij hebben mij wel excuus voor de fout en zoals het hoort wie een fout maakt moet dit herstellen. ook zouden zij mij terug bellen maar wanneer deze week maand of jaar..? is hier nog wat aan te doen ? vara leden met een zelfde ervaring? ik hoor

zodra de site weer in de lucht is kunt u alsnog uw deelnamebewijs controleren. bovendien heeft u aangegeven dat de verkoper u lot heeft gecontroleerd en uw winst bevestigd. dit doet hij middels uw lot in te scannen. op uw lot is dus inderdaad de prijs gevallen. waarom dan toch nog proberen via de site te verifiƫren?