Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 17-04-2014 14:31:05
Garantie & Verzekeringen

Kosten acceptgiro agis

Ja, agis mag acceptgirokosten in rekening brengen. dat staat overigens ook op hun site:

kan ik via telebankieren betalen?
betaling via telebankieren is mogelijk. wij zijn verplicht om u dan een factuur te sturen. ook wanneer u via telebankieren betaalt, krijgt u van ons acceptgiro’s voor de betaling van de verschuldigde bedragen. voor het betalen van uw zorgverzekeringspremie wordt € 1,- extra aan administratiekosten in rekening gebracht. voor het betalen van eigen risico of eigen bijdrage worden geen administratiekosten gerekend.


je kan de maandelijkse premie ook via digitale nota betalen, daaraan zijn dan geen kosten verbonden http://www.agisweb.nl/voor_consumenten/financieel?view=kennismatrixantwoord&nodeid=225&depth=1&path=betalingsmogelijkheden,88,2,kan%20ik%20via%20digitale%20nota%20(finbox)%20betalen?,225,1">klik

of natuurlijk via automatische incasso.