Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 17-04-2014 16:09:22
Voeding & Gezondheid

Roken zonder tabak

@kingdj
u zegt dat er in de vloeistof van de e-sigaret een hoop rotzooi zit en daar heeft u natuurlijk gelijk in en het spul is gevaarlijk als het in handen van een kind komt.
ik rook zelf sinds kort ook de e-sigaret en als m,n kleinzoons van 2 en 5 jaar oud in de buurt zijn dan leg ik de sigaret op een plek waar ze niet bij kunnen en als extra zekerheid zet ik de kinder-beveiliging er op maar de gewone sigaret en shag is in kinder handen ook heel gevaarlijk.
en wat u zegt betreffende de blijvende nicotine verslaving ben ik het persoonlijk niet met u eens,ik rookte eerder in 2 dagen een pakje shag van 40 gram weg sinds 04-04-2014 rook ik de e-sigaret en deed de eerste keer 5 dagen,daarna 6 dagen met een pakje shag en probeer er nu 7 dagen mee te doen en heb een nieuw flesje vloeistof gehaald met de helft minder nicotine dan het eerste flesje en het gaat perfect heb geen last meer van het rokers-hoestje en heb meer adem en het derde flesje vloeistof wat ik ga kopen daar zit helemaal geen nicotine meer in dus rook ik in feite alleen maar water met een smaakje (het is en blijft ook rotzooi) maar als je met de e-sigaret heel langzaam van je nicotine verslaving (oftewel het roken) af kan komen lijkt me dat geen slecht idee.
en niet alleen bij mij maar ook bij anderen blijkt het te werken.
had al een keer eerder aangegeven dat ik de zogenaamde zakdoek test had gedaan,neem een flinke heis van een gewone sigaret en als je die door een wit zakdoekje blaast krijg je een bruine vlek,doe je datzelfde met de rook van de e-sigaret zie je helemaal niets (wil natuurlijk niet zeggen dat er dan geen andere rotzooi in zit die slecht is voor de gezondheid)
maar weet zeker dat ik met het gebruik van de e-sigaret van het roken afkom.