Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nikolaos - 17-04-2014 21:18:24
Vrije tijd & Tuin

Vakantieveilingen louche zaak ?

Goed grapjas als je zo wilt beginnen. elke nederlander wordt ook geacht de wet te kennen, ken jij die?
ik durf er geld op te zetten dat het antwoord ' nee' is. daar hebben we tegenwoordig specialisten voor. omdat mensen er zich zo goed aan kunen houden. zo ook met veilingssites. zoals gezegd stel ik daar vraagtekens bij. en dan heb ik het over het soort mens dat achter de veilingssite zit. begeint het nu te dagen ?

dit vond ik trouwens op consuwijzer :

u kunt schriftelijk toestemming geven voor automatische incasso. bijvoorbeeld met een speciale antwoordkaart. u kunt ook toestemming geven via internet. deze toestemming is dan alleen geldig als u de toestemming print, uw handtekening eronder zet en het per post of met de fax opstuurt naar het bedrijf.

dus, volgens jou geef je je rekeningnummer en is daarmee de kous af ?

-'voor heel veel zaken' - voorbeelden graag
-'geef je met een bestelling toestemming tot automatische incasso. ' - graag referentie naar de desbetreffende wettekst.

kun je dit niet, dan ben je gewoon aan het trollen.