Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vodafonewebcare
vodafonewebcare - 18-04-2014 09:53:07
Computers & Telefonie

Geen bereik binnenshuis met vodafone

Hallo stefboom,

allereerst bedankt voor het plaatsen van je bericht. ik begrijp dat het vervelend is om binnenshuis niet zo'n optimale dekking te hebben. zoals hierboven beschreven klopt het inderdaad dat dekking binnenshuis helaas niet overal te garanderen is. waarschijnlijk staat de kpn mast ten opzichte van je huis gunstiger geplaatst voor de hi gebruikers in je huis. er zijn veel factoren die meespelen op binnenshuisdekking: afstand van de mast, bouw- en isolatie materialen, frequentie en de drukte op de mast.

lekkerisdat geeft al een goede tip om zo'n stabiel mogelijke dekking te ervaren. dit is met het 2g netwerk. vanwege de frequentie van dit netwerk reikt deze verder en dieper door in huizen. bij je samsung s4 kun je dit als volg instellen:
druk op het icoontje voor instellingen.
druk op het tabblad verbindingen.
druk op meer netwerken.
druk op mobiele netwerken.
druk op netwerkmodus en selecteer hier alléén gsm.

ik hoop dat je op deze manier toch goed bereikbaar bent, anders is een signaalplus een geschikte oplossing om toch binnenshuis een goede 3g dekking te ervaren.

groetjes,
mitch
vodafone 24/7 web crew