Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 18-04-2014 11:48:47
Voeding & Gezondheid

Geld-terg-acties

[quote=zoekster schreef op donderdag 17 apr 2014, 14:28]het is wel een enorm suffe actie, hij loopt tot/met 30 juni en is nu al afgelopen.

winkeliers zouden die actiestickers eraf moeten halen. niet iedereen leest die voorwaarden en nu is het niets meer dan een lokkertje.

zeker nooit gewerkt in de detailhandel. er zijn heel veel producenten die op hun verpakking iets zetten zoals een cashback actie. de medewerkers die deze producten vullen gaan echt niet lezen of de actie nog geldig is of niet. ze hebben überhaupt niet in de gaten of er een actie op de verpakking staat. verpakkingen veranderen continu en dan wordt er weer een sticker opgeplakt met : nu 100 gram extra of nu met minder vet enz. deze medewerkers dienen het vak te vullen met het juiste artikel en zich niet bezig te houden met futiliteiten die een producent verzint.

en verwijderen van de actie kan al helemaal niet. wat als het erop gedrukt staat? moet het hele spul dan maar niet verkocht worden? het is immers nog goed van datum dus beetje overdreven wat hier als antwoord gegeven is.

daarbij vind ik het antwoord ook sneu om het produkt terug te brengen. waarom koop je dan een produkt? toch niet om geld terug te krijgen, maar omdat je het lekker vindt of om te proberen. en als je daar dan nog eens geld op terugkrijgt, mooi meegenomen. maar om die reden het product terug te brengen...

sluit niet uit dat ik het inderdaad niet eens bent met hoe venco dit communiceert. het zal vast wel ergens in de kleine lettertjes staan. zoals iemand al eerder aangaf: lees de voorwaarden op de website. ze weten zich altijd wel in te dekken. neemt niet weg dat je een klacht kunt schrijven naar venco over de manier van communiceren. of ze er wat mee doen of de volgende actie er wat mee doen, is dan maar afwachten.