Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 18-04-2014 13:00:28
Geldzaken & Recht

Vergoeding misbruik gestolen bankpas

Wat lees ik, pincode in apart vakje? had ze die code dan opgeschreven? zo ja, dan ben je direct grof nalatig want daar wordt al jaren voor gewaarschuwd om dat niet te doen. gezien de omstandigheden zou ik maar gauw die 3000 euro pakken. die truc met de weg vragen etc is al jaren oud en nooit vreemde mensen binnen laten. ook niet voor toilet bezoek of oh u heeft van het buurthuis een bloemetje. is ook al gebeurd. twee dames gaan bij oude mensen een boeket brengen en gaan even naar binnen, 1 moet naar het toilet en neemt alles mee van waarde.
s avonds doe ik de deur niet open en vraag ik eerst bij de deur wie is daar? en overdag doe ik dat vaak ook al. ben niet oud maar 35 en vrouw alleen. ik ben op mijn hoede. bij mijn voordeur hangt een sticker tegen collectes etc en de postbode zie ik aankomen met de pakketten. zo verklein ik de kans dat ik word overvallen.