Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 18-04-2014 13:05:16
Voeding & Gezondheid

Geld-terg-acties

[quote=ltmvz schreef op vrijdag 18 apr 2014, 12:21][quote=zinook schreef op vrijdag 18 apr 2014, 11:48]en verwijderen van de actie kan al helemaal niet. wat als het erop gedrukt staat?
in dit geval zat er blijkbaar een sticker op de verpakking. lees de openingszin van de vraagstelster: "met een grote blauwe sticker stond op een tikkels verpakking...".

en: het is toch normaal om een product te gaan uitproberen omdat het gratis ter beschikking wordt gesteld, of niet soms? misschien doet u het zelf niet, maar vele anderen doen het wel.

u snapt mijn verhaal niet. al zou er een sticker opzitten, dan nog wordt deze niet gelezen of verwijderd. misschien nog eens mijn uitleg goed doorlezen. daarbij bedoelde ik dat sommige acties erop gedrukt staan en dat je deze dus niet kunt verwijderen. enige optie zou zijn om ze dan uit het schap te halen en weg te gooien. wat een verspilling van voedsel/snoep whatever.

en dat er mensen zijn die alleen maar iets kopen omdat ze dan geld ervoor terug krijgen, tja, begrijpelijk. maar om het dan terug te brengen om de reden dat de actie afgelopen is, dan vraag ik mezelf af wat de werkelijke reden is waarom je iets koopt. ik zou zoiets kopen om te proberen en misschien is het wel wat om vaker te kopen. en dan is het fijn als je er geld of gedeeltelijk geld voor terugkrijgt. is dit niet meer het geval dan is het voor mij gevalletje jammer de bammer. ik zou het uiteindelijk nog proberen, want het is er niet minder lekker of viezer van geworden dat de actie op dat moment niet meer actief is. de hoofdreden is bij mij niet dat ik het probeer omdat ik er geld voor krijg. maar dat is mijn mening.

neemt nog steeds niet weg dat ik op dat moment wel een klacht naar venco zou sturen over onduidelijke communicatie.