Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 18-04-2014 17:10:49
Computers & Telefonie

Drivers voor scanners

[quote=lekkerisdat schreef op vrijdag 18 apr 2014, 16:54][quote=brui0929 schreef op vrijdag 18 apr 2014, 16:40]ga hiervoor na hp.nl zoek uw type scanner download deze en installeer de driver.
vind ik altijd zo knap dat wat een ander wel gewoon lukt mij dan weer http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwarecategory?cc=nl&lc=nl&dlc=nl&product=58394">niet lukt.
je moet weer even wat duidelijker zijn lekkerisdat, de mensen begrijpen je niet, en ik gelukkig wel ;-)
je moet die reageerders even duidelijker maken dat hp al sinds xp geen drivers meer voor deze scanner gemaakt heeft en door die link door te geven wijs je die reageerders daar op en dat is goed, maar of ze het begrijpen...

moet je de ts ook gelijk even duidelijk maken dat dus de schuld niet bij microsoft ligt, maar bij hp want die organisatie is degene die ts een nieuwe scanner wil verkopen en daarom voor hun wat oudere scanners geen drivers meer ontwikkelt.
maar dat heb jij wel door, gelukkig wel ;-)
en ik ook..