Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 19-04-2014 19:45:12
Computers & Telefonie

Mogelijkheden en handleiding lg nexus 5

Nog aanvullend op de informatie via de link die ik eerder gaf. ik zou voorlopig eerst even alleen wifi gebruiken en alles aan internet op de gsm en bij de provider even uitzetten tot u de werking van het toestel enigszins doorhebt, om niet direct zoveel data te verstoken.
ik heb geen nexus maar misschien heeft u iets aan het volgende (zoals het op mijn samsung werkt).
via instellingen naar draadloos en netwerken gaan en alleen wifi inschakelen/aanvinken, netwerkmeldingen uitvinken.
dan via instellingen pakketgegevens gebruik, roaming enz. uitvinken.
vervolgens via instellingen naar account- en synchronisatie instellingen en daar uitvinken: automatisch synchroniseren/op de achtergrond synchroniseren.
dan via instellingen naar locatie en beveiliging en daar uitvinken: draadloze netwerken en gps. als die aangevinkt zijn dan kan bijv. google maps steeds updaten.
op mijn toestel kan ik dan gewoon verder (vrijwel) alle apps gebruiken en mails binnenhalen als ik de mail icoon aanraak en vervolgens vernieuwen (vermoedelijk een rond pijltje).
als ergens updaten o.i.d. staat dan ook dat uitvinken.
apps van google play alleen downloaden en installeren via wifi.
ik hoop dat u hier iets aan heeft.