Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

WvV
WvV - 19-04-2014 19:09:20
Huishouden & Energie

Ongevraagde kosten door ophalen kat van de straat, mag dat?

Uiteraard is er naar de kat gezocht.
het blijkt dat het moeilijk is antwoord te geven op de vraag, en ook nog eens voor "triest" uitgemaakt te worden. er worden allerlei dingen gesuggereerd, die niet ter zake zijn.
de kat is hooguit 1 dag weggeweest, de volgende dag is de dierenambulance gebeld.
het beestje zwierf niet nodeloos buiten. is 's nachts altijd binnen, en na zijn rondje buiten ook weer snel binnen. als hij nou dagenlang aan het zwerven is geweest, ben je blij dat hij terug is. nu is hij dag 1 van de straat geplukt, daar gaat het om.
en nee, we zijn niet blij dat de kat nagekeken is, en dat dat zoveel geld kost. reguliere dierenarts is overigens goedkoper. hij wordt jaarlijks nagekeken. een zieke kat, daar ga je uiteraard mee naar de dierenarts. maar zoals al eerder aangegeven is deze kat volledig gezond verklaard, en onnodig meegenomen. liep gewoon in de buurt van zijn huis. want de straat van de melder weten we wel.