Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 20-04-2014 16:44:21
Computers & Telefonie

Youtube en google+ onlosmakelijk?

[quote=tammeb schreef op zaterdag 19 apr 2014, 10:05]
ik heb google+ niet voor niets verwijderd, ik vond het een verschrikking en had voortdurend problemen met mijn gmail e.d. het gaat me niet om welke namen ik voor het kanaal kan gebruiken, maar dat ik weiger google+ op mijn computer te installeren.
ik vind het een slechte zaak indien dergelijke koppelverkoop dus blijkbaar onontkoombaar is.
enige oplossing is een andere browser en een andere e-mail nemen zodat google+ daar niet hinderlijk doorheen kan fietsen?
welke koppelverkoop, welke koop sowieso?
je hebt niets gekocht, je maakt gewoon gratis gebruik van iets, dus het is slikken of stikken, en inderdaad google+ weg, alles weg, zo klinkt dat liedje daar, of je het een slechte zaak vind of niet.
maarrrr, als je je een beetje verdiept in de materie dan kun je uitvinden dat je die google+, en nog veel meer meldingen en andere toestanden kunt uit zetten of in andere gevallen kunt minimaliseren, kijk eens bij de diverse tandwieltjes..
ik heb 5 accounts bij gmail, ik maak gebruik van de 15 gig gratis opslag bij google-drive, ik heb een aantal video's op youtube staan en bij mij fietst er niets doorheen...