Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 21-04-2014 10:35:08
Geldzaken & Recht

Ingezonden stuk naar de gemeente raad

Het is me de discussie wel. iemand schrijft de gemeenteraad een brief (als bijlage) en dan vermeldt hij daarin ook zijn adres. als de brief dan openbaar wordt gemaakt heeft de briefschrijver ineens bezwaar tegen vermelding van zijn adres, terwijl de brief in het verband met het artikel over de windmolens in het openbaar moet worden behandeld.

van een geheim telefoonnummer kan je je goed voorstellen dat dit geheim moet blijven, dat vermeld je dan gewoon nergens. een geheim adres? treedt dan niet met dat adres in de openbaarheid van een gemeenteraadsvergadering, dat doe je zelf. openbaarheid van bestuur is een groot goed. als je dat graag wilt maar je eigen adresgegevens mogen niet openbaar dan maak je onterecht voor je eigen situatie een uitzondering.