Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zonnewind
zonnewind - 21-04-2014 11:26:41
Voeding & Gezondheid

Onrijp fruit

@lekkerisdat, ik geloof niet dat de groenteman blij zal zijn met al die mensen die in de halsjes van de peren gaan staan knijpen om te zien/voelen of ze rijp zijn.
zelf heb ik nu een, nog steeds knoertharde, nectarine. hij/zij ligt er al 7 dagen. ben er wéér ingetrapt. steeds heb je de hoop dat hij nog zal narijpen. 9 van de 10 keer niet dus. ik koop ze al per 1 of hooguit 2. leg ze in het oog zodat ik, wanneer hét moment daar is, ze meteen kan consumeren. ben bang dat deze de weg naar de prullenbak/groenbak weer zal weten te vinden. bij ons in het dorp hebben we nog een echte groenteman, duurder maar dan heb je ook wat. denk dat ik daar nog maar eens naar binnen loop.