Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

maurik
maurik - 21-04-2014 12:03:57
Huishouden & Energie

Ongevraagde kosten door ophalen kat van de straat, mag dat?

Velen hebben hun zegje al gedaan.en verder, tis veel geld wat je moeder moet betalen, maar zie het als een gift aan de dierenbescherming.als ik een dier uit het asiel haal, betaal ik al snel rond de 100 euro om de inentingen, chippen en kosten dierenarts e.d. dekken.
voor niets gaat alleen de zon nog op...............
maar wil men katten uit je tuin houden, zet zodra je er eentje ziet, de spuitende tuinslang erop, doe dit net zolang tot de kat niet meer terugkomt.,of koop een groot waterpistool en hou dit gereedt zodat je meteen kan spuiten als er een kat je tuin inkomt.'t zijn slimme dieren en hebben dit echt wel snel door. er komen vaak katten mijn tuin in, maar heb ze nog nooit hun behoefte in mijn tuin zien doen. katten vinden rulle aarde heel lekker om hun behoefte te doen. ............ook wil een handje vol mottenballen heel goed helpen als katten op bepaalde plekken in je tuin plassen.