Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sk
skirduul - 21-04-2014 12:37:57
Huishouden & Energie

Ongevraagde kosten door ophalen kat van de straat, mag dat?

.een kat zonder bandje is een zwerfkat? nonsens!!!! dan lopen er in mijn buurt veel zwerfkatten rond. een kat is van nature geen huisdier maar een wilde kat waar wij een huisdier van gemaakt hebben.een kat die ergens zitten te miauwen zegt niet zoveel.
regelmatig zit er bij mij aan de voordeur ook een kat te klagen die aandacht en eten wil, in verwarring is gebracht door zijn baasje die meer bij een andere buur is dan in zijn eigen huis.de kat weet niet meer waar haar huis is!
mensen bemoeien zich vaak met andermans kat omdat ze er last van hebben! of iets zielig vinden!
een kat zonder bandje is geen zwerfdier, maar er zijn helaas erg veel baasjes die de katten alleen voor hun eigen plezier houden en nest na nest laten jongen en zo zorgen voor zwerfkatten, waardoorde asiels overvol met kittens en ongewenste verwaarloosde katten zitten.katten die niet gecastreerd/gesteriliseerd zijn
zijn een erg groot probleem.
kittens, trouwens alle jonge dieren zijn allerliefst, alleen mensen die hun gezonde verstand laten werken zorgen er voor dat er niet nog meer katten bij komen.
skirduul