Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HappyHenny
HappyHenny - 21-04-2014 15:12:28
Garantie & Verzekeringen

Verzekerd of niet?

[quote=wimmi20 schreef op maandag 21 apr 2014, 13:22]waarom vraagt u dat hier , en niet aan uw verzekeringsmaatschappij ?
ik zou zeker vermelden dat er iemand tegen uw arm is "gerend".
dat maakt het veroorzaken van de schade aannemelijk.
ben ik nou zo slim ?

wimmie20: ik begrijp heel goed waarom de vraagsteller deze vraag hier stelt. de exacte formulering van het gebeurde kan van doorslaggevende aard zijn of de verzekering al dan niet zal overgaan tot vergoeding. zij zullen jou zeker niet influisteren wat de beste formulering is. en op dit forum treft hij ervaringsdeskundigen die eerder met een soortgelijk bijltje gehakt hebben.
overigens zou het mij ook niet verbazen als de verzekering de claim afwijst omdat zij de (wa verzekering van de gevluchte) aanrichter-van-het-kwaad aansprakelijk zullen achten.