Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 21-04-2014 16:49:58
Auto & Vervoer

Onderhoud btw 6%

Zoals tijger1 al aangeeft, geldt het lage btw tarief ook voor onderhoud aan de verwarmingsketel.'

hier staat het nog eens helemaal uitgelegd.

branche-organisatie uneto-vni gaat haar leden nogmaals informeren over het lage btw-tarief van 6 procent bij onderhoud van de cv-ketel.

volgens vve-belang, belangenvereniging van vereniging van eigenaren, vergeten veel bedrijven (on)bewust om bij specifieke klussen, zoals onderhoud aan de ketel, het lage btw-tarief te rekenen, terwijl dit wel hiervoor geldt. in de facturen staat een verkeerd btw-percentage is verrekend. hierdoor betalen huiseigenaren veel te hoge prijzen voor verbouwingen. maar ook voor klusjes aan de tuin wordt onnodig veel geld uitgegeven. vve-belang roept haar leden op goed de facturen na te kijken.

oók onderhoud
in de informatie die uneto-vni naar haar leden stuurt, vestigt de brancheorganisatie er nogmaals de aandacht op dat het lage btw-tarief ook van toepassing is op onderhoudsbeurten aan cv-ketels.

bron klik http://www.installatie.nl/nieuws/id1159-verkeerd-btw-tarief-ketelonderhoud.html">hier