Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 21-04-2014 17:20:03
Elektronica & TV

Garantie op auto-speakers

Heb als ouwe lul (54) al jaren dezelfde luidsprekers in de hoedenplank zitten,en in de achterbak ligt een stevige versterker en een stevige subwoofer van 350 watt.(wat moet zo,n ouwe lul met zoveel geluid??) ik vind dat mooi,maar dat even terzijde,maar luidsprekers die geschikt zijn voor inbouw op bijvoorbeeld de hoedenplank,kunnen dus heel goed tegen de warmte van de zon,maar denk dat klager een ietwat teveel van z,n speakers heeft gevraagt,en de boel gewoon opgeblazen heeft,en tja dan gaan de speakers kraken oftewel dan zijn ze kapot.
en klager probeerd nu de boel vergoed te krijgen omdat de speakers blijkbaar niet geschikt waren voor inbouw in de hoedenplank.onzin/nonsens klager heeft ze op de 1 of andere manier zelf opgeblazen,door niet te kijken wat de speakers aan kunnen kwa geluid.