Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 21-04-2014 18:07:50
Huishouden & Energie

Ongevraagde kosten door ophalen kat van de straat, mag dat?

Terecht lijkt mijn. hun hebben beestje onderdak gegeven, voedsel etc. je bent in alle tijden verantwoordelijk voor je eigen huisdier en was hij gechipt was hij ingelezen en hadden ze meteen afgegooid bij je thuis zonder extra kosten. kat gewoon thuis houden zodat andere er geen last van hebben zou nog beter zijn. er zou eigenlijk van mijn wel net als voor mijn hond een soort belasting betaald mogen worden over katten . ze schijten hier elke keer de zandbak vol maar heb tegenwoordig hoge druk klaar staan.

maar ff voor antwoord pp je vraag, tuurlijk moet he betalen. het had net zo goed wel een vermiste kat kunnen zijn. staat er niet op. drm is chippen misschien de oplossing. . kost rond de 20/25 euro op speciale dagen en heb je dit gezever niet. bellen je op als ze de kat vinden. heb zelf jaren een huiskat gehad , meteen laten helpen en kwam niet verder dan mijn tuin. je kunt ze dit zeker leren