Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 23-04-2014 12:20:51
Computers & Telefonie

Is windows vista wél veilig?

Zéér geachte dede0,
de kans is er dat er in de oude laptop een beperkte hoeveelheid (werk)geheugen zit, genoeg voor windows xp maar te weinig voor vista. vista staat bekend als gebruikersonvriendelijk en geheugenverslindend.

het gebruikersongemak is vooral de grote hoeveelheid extra vragen in windows vista. 'wilt u dit bestand verwijderen?' klik 'ok". 'weet u het zeker'. klik weer 'ok'.

het advies dat elders ook al is gedaan om win 7 te vragen heeft de voorkeur, maar zorg dan wel dat er minimaal 2 mb geheugen in komt te zitten, 4 mb is beter, maar naast de upgrade van windows zal dit zijn prijs hebben. voor € 400 heb je iets nieuws (op verzoek met windows versie 7?). als je erg gewend bent aan windows xp en 7 dan is windows 8 een cultuurschok en ik weet niet of je daar trek in hebt!

veel succes,
erky