Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-04-2014 13:38:43
Computers & Telefonie

Ssd defrag?

[quote=eclipse schreef op woensdag 23 apr 2014, 13:26][quote=gerritaltena schreef op woensdag 23 apr 2014, 13:16]ten eerste kunt resp.mag u een ssd kaart wel degelijk defragmenteren! ik doe dat regelmatig. het is een kwestie van aanvinken van de schijf. bij defrag van iobit ziet u een verticaal rijtje waar alle aangesloten geheugenapparaten staan. standaard is c: aangevinkt. u kunt echter ook andere aanvinken.

let echter op: een zeer recente ervaring met meerdere iobit producten bleek dat zij niet per definitie veilig zijn en er een mogelijkheid is dat malware binnenkomt. het is dus een kwestie van goed te kijken wat er wel en niet meegeinstallerd wordt (bij defrag, asc, driverupdate.

veiliger is te defragmenteren met de windows utility die te vinden is via bureau-assescoires.

@@gerritaltena, overal staat te lezen niet defragmenteren dat verkort de levensduur...mja als het reg het nodig heeft ??, ik heb overigens nog nooit last gehad van rotzooi van iobitt, maar heb alleen maar betaal versies van ze misschien dat het daardoor komt. zou het onacceptabel vinden als er bijv ask of yahoo meekomt ga ik gillen.....dwangbuis e.d hakbijlen....