Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrissie1988 - 23-04-2014 16:13:09
Garantie & Verzekeringen

Waterschade

Het gaat hier om verzekeraar deltaloyd.
vandaag heb ik het hele papierwerk aan polis voorwaarden door gelezen en ik kom inderdaad tot de conclusie dat in het artikel "wat is niet verzekerd bij de dekking extra uitgebreid" staat:
waterschade die ontstaat door het gebruik van een (vul) slang die niet geschikt is om parmanent onder druk op de water leiding aan te sluiten. nou heeft onze tussenpersoon onze verzekering verzocht om inderdaad hun standpunt te herzien en na bijna 2 weken nog geen reactie.
verder vind ik sowiso dat ze als verzekeraar erg nalatig zijn geweest.
toen wij direct belden om de waterschade te melden kregen wij te horen dat er binnen 48 uur contact met ons opgenomen zou worden. nou zat het weekend er tussen dus dat werd iets langer en toen er eindelijk contact met ons opgenomen werd kregen wij te horen dat het erg druk was en dat er niet eerder een schade expert kon langs komen dat 2 weken later. al met al hadden we dus eigenlijk net zo goed niet verzekerd kunnen zijn. we krijgen niks uitbetaald en we zijn nergens mee geholpen ondanks het feit dat we tijdelijk niet in onze woning konden slapen. moet ik dit allemaal maar accepteren van deze verkering?