Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peter_pb0ans - 23-04-2014 22:19:19
Huishouden & Energie

Eindafrekening een half jaar te laat

Het klinkt heel herkenbaar:

half november 2013 mijn meterstanden doorgegeven. ben sinds januari 2014 aan het bellen en mailen met electrabel over het uitblijven van de jaarafrekening. deze is, nu tegen eind april 2014 nog niet binnen.

eerst was het nieuwe systeem het probleem. begin april verbaasde men zich dat mijn stroomverbruik bijna nul is, terwijl ik ze keurig op de hoogte heb gebracht van de installatie van zonnepanelen. in dezelfde email geeft men de meterstanden aan die ik half november 2013 doorgegeven zou hebben.. deze kloppen niet.

ik heb ze hun eigen meterstanden bevestigingsmail van half november 2013 weer retour gezonden, met het verzoek hiervan uit te gaan.

u raadt het al.. we zijn weer bijna een maand verder, nog steeds geen reactie of afrekening in de bus.

ik vraag me af wat electrabel zou doen wanneer ik een half jaar niet betaal... denk dat er een tegen die tijd wel een deurwaarder op de stoep staat.