Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

s_
s_nookie - 24-04-2014 02:27:46
Geldzaken & Recht

Externe partner van bol.com levert niet

[quote=forever-nl schreef op donderdag 24 apr 2014, 02:04]de vraag is met wie u een koopovereenkomst heeft. het lijkt er op dat dit "living en outdoor" is, in dat geval zijn zij verantwoordelijk voor naleving van de overeenkomst.

ik maak dit op uit artikel 4 van de "algemene voorwaarden kopen bij andere verkopers" van bol.com. waarin het volgende staat: "de klant erkent dat de koopovereenkomst tot stand komt tussen klant en andere verkoper (de derde partij die het product/ de producten via de omgeving ter verkoop aanbiedt) en dat bol.com geen partij bij deze overeenkomst is en/of wordt. de overeenkomst komt tot stand indien en zodra de andere verkoper de bestelling heeft geaccepteerd." en verder "bij vragen en/of klachten over de door de klant aangeschafte producten van andere verkopers, dient de klant zich te allen tijde rechtstreeks te wenden tot de betreffende andere verkoper. de koper erkent dat hij/zij in deze gevallen geen beroep kan doen op bol.com en bol.com op geen enkele wijze aansprakelijk is, inclusief maar niet beperkt tot eventuele ondeugdelijkheid van het aangeschafte product."

mogelijk kan en wil bol.com bemiddelen maar juridisch gezien lijkt "living en outdoor" de partij die u moet terugbetalen of het product moet leveren.

jawel en daar heb ik begrip voor. ik ben nooit rot behandeld door bol.com.
maar ik snap niet, na zoveel negatieve beoordelingen, dat bol.com met hun in zee blijft gaan.
ik kan in principe niets doen. als hun zeggen het is geleverd...kan ik niets doen...dus echt klant vriendelijk is deze 3de partij niet. ik zag al heel snel daarna dat het artikel uitverkocht was, dus waarschijnlijk hebben ze het gewoon niet kunnen leveren, is geen probleem...maar hou contact?
ik verwacht dus zeker geen wonder...maar leuk is dit niet en zal niet snel meer via een partner bestellen.