Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-04-2014 18:09:16
Voeding & Gezondheid

Smurrie

[edit - redactie]
maar dat er tijdens bakken van vlees soms een bepaalde smurrie in de pan te zien is komt gewoon door het toegevoegde water in het vlees,had het gisteren met het bakken van 2 overheerlijke rib-karbonaatjes,tijdens het bakken en omdraaien kwam er ook een soort van gel-achtige substantie in de koekepan tevoorschijn,maar als je het te bakken vlees eerst goed laat ontdooien en goed afdept met een stukkie keukenrol of what ever dan heb je vrijwel geen last meer van afscheiding