Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 24-04-2014 22:11:45
Garantie & Verzekeringen

Verzekeraar en kliniek geven elkaar de schuld

U (uw dochter?) bent niet slim bezig geweest. je moet altijd alles wat wordt toegezegd bewijsbaar op papier of mail krijgen. nu moet u maar zien of dit allemaal ontkend of toegegeven wordt door menzis.
het beste kunt u vanaf nu alles schriftelijk doen. waarschijnlijk kunt u dat via een contactformulier van menzis doen.

het incassobureau kunt u een aangetekende brief en mail sturen dat u nooit een aanmaning heeft ontvangen en dat ze daar bewijzen van moeten sturen dat de aanmaning inderdaad is verstuurd. verzoek om een schriftelijke reactie.

ik neem aan dat uw dochter minderjarig is, dat u vraagt wat uw rechten zijn? ook is niet duidelijk wie nu het contact met menzis aan de telefoon heeft, u of uw dochter.

mocht u er niet uitkomen met menzis is er misschien nog een mogelijkheid om dit aan de skgz voor te leggen. klik http://www.skgz.nl/">hier

misschien heeft u wel op uw telefoonrekening het nummer van menzis staan waaruit toch min of meer kan worden afgeleid dat u voor de behandeling contact heeft gehad met menzis. echt sterk is dit niet als bewijs van de toestemming, maar beter iets dan niets.