Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
martin6767 - 25-04-2014 09:34:02
Computers & Telefonie

Easycomputing

Eigenlijk weet ik al genoeg, maar toch reageer ik even. ik wist al dat wanneer je een product koopt dat niet naar behoren werkt je daarmee naar de verkoper moet. dat is wettelijk geregeld. maar easycomputing beweerde dat dit niet voor software geldt, toen begon ik te twijfelen. forever heeft deze twijfel weggenomen, vooral ook omdat hij verwijzingen geeft naar de bronnen waar ik de juiste informatie kan vinden.

blijkbaar lezen de meeste mensen mijn vraag niet goed. het is niet alleen een probleem dat het regelmatig vastloopt, maar er zijn ook vele andere problemen (zoals ik beschreven heb in mijn vraag). het product werkt bijna hetzelfde als het vorige product van deze fabrikant, waar ik zo’n 8 jaar mee gewerkt heb, dus het ligt er niet aan dat ik niet weet hoe het werkt.
dat er nog niet veel forum posts over dit product te vinden zijn komt waarschijnlijk omdat het nog maar pas op de markt is. natuurlijk heb ik research gedaan kaasbroodje, maar dat heeft op zich niet veel te maken met het probleem. het product hoort te doen wat de verkoper (en de fabrikant) beloven, in dit geval komt de verkoper zijn koopovereenkomst niet na, want het product werkt niet zoals de verkoper op zijn website beweert.
het maakt niet uit waar ik een product koop, of ik die nu gewoon in een winkel koop of op internet, ik heb een koopovereenkomst met de verkoper. wanneer er problemen zijn moet ik daarmee naar de verkoper, hij moet het dan maar zien te regelen met de producent. mijn vraag was of dit ook voor software geldt, want de verkoper beweerde dat dit niet zo is. nu weet ik dat ook hierbij de verkoper verantwoordelijk is, en daar ging het mij om.