Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-04-2014 21:23:45
Voeding & Gezondheid

Smurrie

Vr1944 schreef op vrijdag 25 apr 2014, 20:26: dichtschroeien ???echte koks noemen dat sauteren of snel om en om bruin bakken

http://passie.horeca.nl/content/15559/rood_vlees_sauteren_bijvoorbeeld_tournedos.html">sauteren. ja, klopt dat men het zo noemt, maar een regel verder gaat het toch ook weer over schroeien,(schroei het dicht) dus zal geen wezenlijk verschil maken hoe ment het noemt; men weet wat er wordt bedoeld.