Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lv
lvdh - 26-04-2014 10:04:36
Geldzaken & Recht

Fout bij meterwissel

Beste philip,

het gedonder zal inderdaad wel in de meterwissel zitten ja. helaas is dit 3 jaar geleden gebeurd en woonden we nog niet samen dus hoe dat gegaan is, geen idee. het woord van mijn partner tegen het woord van nuon zullen we maar zeggen. waarheid ligt ongetwijfeld in het midden maar zie dat maar te achter halen.

ik heb geprobeerd te achterhalen waar het in zit en of die 2600,- klopt maar het enige waar ik op af kan gaan zijn de oorspronkelijke nota's en de vele correcties die ik heb gehad, ik kom er geen wijs meer uit.
de ene jaarnota is teruggeroepen en word het correctiebedrag opnieuw uitbetaald, de ander is verrekend. het overzicht in mijn nuon, waar ik gelukkig nog bij kan, is een grote verwarrende bende.
het verbruik berekenen lukt al helemaal niet aangezien de gezinssamenstelling de afgelopen 4 jaar een aantal maal veranderd is. alleenstaand naar huisgenoten/huisgenoten met partners naar samenwonend.

als u hier een leidraad voor heft hoor ik dat graag.

incassokosten zit ik ook niet op te wachten maar 2600,- is geen bedrag dat ik zomaar kan missen. het zou fijn zijn als iemand dit uit kan leggen. het is namelijk een flink verschil met de teruggave die ik eerst had. ik twijfel aan de juistheid van de berekening en de manier waarop het gegaan is.
het verhaal van nuon is nu ' ja 2600,- ja! waarom? nou gewoon, daarom!'. en voor dat soort ongein vind ik het bedrag een beetje te groot om me er zo bij neer te leggen als niemand kan vertellen waar het vandaan komt.

@barry.
ik zal de gegevens even naar u mailen. ik hoop dat u er dan met een duidelijk uitleg en controle op terug kan komen.