Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 26-04-2014 12:56:27
Computers & Telefonie

P.c. start niet op

[quote=vr1944 schreef op vrijdag 25 apr 2014, 15:21]mosterd na de maaltijd oftewel een wat overbodige reactie.zeker als je andere lezers de les wil lezen ,want die geven advies voor het oplossen van het probleem als je geen tru image van je systeem hebt dit verhaal zal bij de meeste lezers ents dan ook wel bekend zijn , maar daar heeft ts nu niks aan.

geachte vr1944,

waarom die irritatie?

ik wil helemaal niemand de les lezen omdat "ik het beter weet"!

daarom staat er ook "p.s." en "het is helaas nu te laat".

ik probeer (in mijn onschuld) slechts geheel vrijblijvend mensen bekend te maken het bestaan van een schijfimage, waardoor je windows nooit meer opnieuw hoeft te herinstalleren of terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, waardoor je onnodig veel tijd en energie verspilt; afgezien van de frustratie als windows niet meer opstart en/of je b.v. betaal-telefoonlijnen moet bellen voor een oplossing.

ik durf te beweren dat bij de meeste lezers op dit forum; zeker de meerderheid die geregeld hun computer alleen gebruikt om wat op internet rond te surfen en email te lezen, het maken van een schijfimage onbekend is, anders zou er niet zeer geregeld op dit forum een vraag worden gesteld hoe windows weer aan de praat te krijgen is.

ook de heer endemion wijst hierop en geeft vervolgens ook een uitstekend advies om driveimagexml te gebruiken om een schijfimage te maken!

bij ravdhout was het bestaan van een schijfimage (hoogstwaarschijnlijk?) onbekend, anders had hij de vraag niet gesteld.

het spijt mij dat u mijn bericht als overbodig/irritant beschouwt.

met vriendelijke groet,

tar