Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2014 13:39:09
Voeding & Gezondheid

Smurrie

Ik heb nog nooit meegemaakt dat er gele "smurrie" uit mijn biefstuk komt. ik bak weleens een tournedos van de lidl. deze vindt mijn partner (ik houd zelf niet zo van tournedos) veel beter dan van de slager. ik laat deze even in de magnetron op een laag volume op temperatuur komen en schroei deze wèl op hoge temperatuur dicht. na ongeveer vier minuten laat ik deze inderdaad even rusten op een bordje met aluminiumfolie erover. mijn partner zegt altijd: "heerlijk". ook met kogelbiefstuk heb ik het probleem niet. dus ik begrijp dit verhaal niet. er werd ook door iemand een tip gegeven om in de boter uien, champignons etc. te bakken. maar als je dat doet is volgens mij je biefstuk inmiddels afgekoeld.