Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 27-04-2014 09:35:44
Computers & Telefonie

Is e-mail versturen onder "cc"ipv "bcc" privacyschending ?

E-mail is niet anders dan een electronische brievenbus die jezelf redelijk kunt beveiligen .daarbij is het zaak dat je net als bij een gewone brievenbus de ongewenste post zonder iets te openen of op te klikken weggooit .de kans je met een e-mail bericht een virus en e.d. oploopt is dan vrijwel nihil .100 % virusvrije omgevingen en privacy bestaan niet op internet .je laat overal sporen na tijdens het surfen het ww=msahc schreef op zondag 27 apr 2014, 08:40:=vr1944 schreef op woensdag 23 apr 2014, 12:43: wat toch weer een geneuzel over privacy . wat is er prive aan een e-mail en welke privacy wordt er geschonden . internet is een open gebeuren waar niets prive is en je gratis van allerlei diensten gebruik kunt maken .


beste vr 1944,

ik begrijp maar al te goed wat met privacy bedoeld werd. namelijk ervoor zorgen dat anderen virussen verspreiden aan zichtbare adressen in e-mail's. de privacy is dan de virusvrije omgeving van dave29. niet ?

msahc (mijn eerste reactie sinds mijn tevreden volgen van vara kassa (toppie) in de loop der jaren. hopelijk voerde ik die juist uit.)