Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

g
g van den beld - 30-04-2014 16:38:13
Computers & Telefonie

Rabofoon overzetten naar kpn onbetrouwbaar!

Opgelost !!!! het betreft hier om een rabofoon mobieltje met een sos knop, voor alert sms naar familie van mijn schoonmoeder van 80 jaar!!, nadat ik deze zaak dus bij rabofoon had voorgelegd. waarom kan er niet opgewaardeerd worden bij rabofoon, voordat de overstap kan worden gemaakt naar kpn, werd mij verteld dat er geen 6 maanden meer gebeld of opgewaardeerd was. dus ik vind dat de rabo dan diefstal pleegt op beltegoed !!!. hierna heb ik hen vertelt dat dit iets is voor kassa. een vrouw van 80 jaar belt er zooo weinig mee, dat wij dat ook niet steeds controleren.
dat was op 22 april. op 30 april komt er een sms bericht van rabofoon dat, in de nacht van 29 op 30 april er een overstap plaats vindt naar kpn, met nummerbehoud en beltegoed. zelfs een bonus van 7.50 euro komt er bij naar registratie bij kpn.. dank u wel !!!

mijn schoonmoeder is weer helemaal blij met de alert knop, als ze onderweg is met de rollator of scootmobiel. ( en moet ook vaker mobiel bellen )
namens haar een warme douche rabo.

gerry van den beld.