Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shera - 30-04-2014 23:06:20
Geldzaken & Recht

Verhuurder vraag inkomen op bij de belastingdienst

Tijger .... dus als je een goed inkomen had en door een ongevraagd trauma in je leven zo voorgoed moedwillig beschadigd word door een ander mens dat je ,je gezondheid ,je werk en zoveel dingen waar je zo van hield , kwijt raakt ... dan mag je god op je blote knieƫn danken dat je nog een cent krijgt van een wao ,waar je jaren ook voor betaalt hebt ...... dat is wat je bedoeld te zeggen ????

daarbij lees goed .... mijn man en ik samen dat maakt het bedrag op 43000 per jaar in het nu.
ik had geen riant inkomen, ik had een midden inkomen. en ten tijde dat ik werkte kende ik mijn man nog niet, dus had ik toen ook geen 43000 in een jaar maar de helft .....

wat een kwaadaardigheid spreekt er uit je bericht, wat een afgunst.
en wees maar niet te afgunstig, want de 43000 euro is een goed inkomen maar oa door mijn ziekte gaat daar ook weer veel geld naar toe.
soms zijn dingen niet zoals ze lijken en moet je net iets verder denken dan je neus lang is.jij kunt niet in onze portemonnee kijken, dus misschien moet je iets minder snel zijn met oordelen.

lekkerisdat ....... van zijn leven niet dat ik ooit op 1 van die partijen heb gestemd. ik stem al zolang ik stemmen mag en nog nooit op 1 van hun.