Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-05-2014 01:44:32
Voeding & Gezondheid

Smurrie

Misty&moos schreef op donderdag 1 mei 2014, 00:41: zie je wel. karellodewijks zegt dat het vlees waarschijnlijk te koud is om te braden. daarom warm ik het van tevoren in de magnetron op. wel op een lage temperatuur (b.v.250 graden). succes verzekerd.

meestal alsje vlees op een bord een tijdje laat liggen komt er vocht uit, alsje dat in de koekenpan bij het vet hete doet zie je dat het meteen stolt dat is het ei wit.