Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-05-2014 06:49:45
Huishouden & Energie

Bezorgklacht media markt

Er zat nog geen half kopje water in de afgesloten filter van de wasmachine (het kon er niet eens zomaar uit lopen). de filter was net leeggemaakt (omdat ik hoopte dat ik de oude machine weer aan de praat zou krijgen). de bezorgers hadden dat spatje water binnen een minuutje kunnen laten weglopen op de vloer van de bijkeuken. ik zou het zelf ter plekke hebben gedaan, maar ze hebben gewoon het vriendje van mijn dochter overbluft (die bovendien van schrik door het raam van de bijkeukendeur viel).


mijn plan is nu de nieuwe machine te laten weghalen door de media markt, opnieuw een machine te bestellen (niet bij de media markt) en dan bij de levering van die machine de oude mee te geven. het is de wereld op zijn kop, maar ik zie geen andere optie omdat ik immers niet zelf de oude machine de trap op krijg (de bijkeuken is in de kelder).