Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niniki - 02-05-2014 13:14:30
Geldzaken & Recht

Overheids verplichting digitaal

@peterkeller

u kunt zich duidelijk niet in deze vraagsteller inleven.

'je brief loopt een verhoogd risico bij het bedrijf zoek te geraken' en met digid kan er niets fout gaan?
met elektronisch verzenden weet je helemaal niet of het aan zal komen, aangezien het ook weleens hapert. dat is mijzelf al meerdere keren overkomen, ook bijlagen die niet zouden zijn ontvangen..

iemand die zelf al in een financiƫle crisis verkeerd in deze tijd, zal zelf ook geen smartfoon bezitten, lijkt mij.

en het uwv gaat om privacygevoelige gegevens, die deze persoon, denk ik niet door iedereen wil laten fotograferen, maar ook niet altijd over het internet wil versturen ....... denk daarbij ook aan de lekken, die men overal vind.

maar zo te horen heeft u zelf uw printer niet nodig, dus ik zou zeggen stuur hem op naar de vragensteller en doe er dan gelijk wat cartridges bij.

@bara
ik weet niet of ze je werkelijk kunnen verplichten, maar je word wel min of meer gedwongen door verschillende instanties en steeds vaker, althans die ervaring heb ik zelf ook.
maar ik zou zeggen, stap met deze vraag eens naar een juridisch loket bij je in de buurt.

succes en sterkte in je situatie.