Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bara - 02-05-2014 18:15:25
Geldzaken & Recht

Overheids verplichting digitaal

Iedereen bedankt voor de reacties.

het waren inderdaad wat meer vragen in één vraag. het ging niet alleen om de printer, ook om de consequenties die ik zou krijgen als ik dit niet zo kunnen retour zenden.

mijn reactie in de algemeenheid.

digid wil ik niet opgeven, het is handig voor diverse zaken.

1: mijn punt is en was, dat ik de ene keer wel en de andere keer geen specificatie ontving per post. ik heb aangegeven dat ik dit graag per post wilde ontvangen. vervolgens heb ik over iets anders communicatie gehad met het uwv en na het verstrijken van het termijn heb ik ze opgebeld omdat ik nog geen bericht had ontvangen. de reactie was dat ik het al had moeten ontvangen per post, dus men gaf zelf al aan dat de reactie vanuit uwv per post naar mij toe zou komen. want via digid was namelijk niets te lezen.
ik heb inderdaad mappen waar mijn communicatie met uwv inzit. het is of digid of post maar niet alle twee. zoals hierboven aangegeven heb ik geen zicht meer op wat ik wel en niet hoor ontvang. uwv is geen vrijblijvende instantie, er zullen namelijk bij miscommunicatie snel financiële consequenties zijn. en daarmee de verantwoording bij mij liggen. als dat niet zo blijkt te zijn en ik al gekort en kan er achter aan fietsen.

2: betreft de bewuste brief, een van de redenen van mijn vraag. dit kan niet per digid want er niet een handtekening onder (pen). om daarmee de vraag postzegels te beantwoordden, hier zat vroeg altijd een retourenvelop bij. deze brief wordt mij inmiddels per post toegezonden.

3: ik heb een goed werkende printer, deze is niet compatibel met mijn computer. hier heb ik goed navraag over gedaan. deze staat zelfs op marktplaats veelvuldig te koop aangeboden zonder melding dat ze niet werken op de huidige software. ik loop al standaard met een memorie stick naar vrienden om daar te printer. zelf dit zou ook moeten kunnen door rechtstreeks contact/ingang met printer, maar dit lukt niet.

ik begrijp heel goed dat het heel moeilijk is om je te verbeelden hoe een ander leeft. ik heb ook betere tijden gekend. of een beslissing in je leven goed is, dat merk je pas later. maar je mag er niet uitgaan dat iedereen een royale vriendenkring heeft. je leert je vrienden kennen in moeilijke tijden, maar gelukkig ook bij toeval nieuwe en die wil ik graag houden door deze niet teveel te belasten.
voor nu heb ik geen schulden en wil deze zeker niet om een printer. zoals ik al schreef als het dan moet, liever voor mijn omscholing. want dan weet ik dat er betere tijden komen. ik heb een prepaid toestel ook bewust. ik sta wel behoorlijk in de min, dat is wel schuld. dit komt doordat werk en ww een gat sloeg in de inkomsten, geen overlapping.