Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boeboelientje
boeboelientje - 04-05-2014 11:28:30
Geldzaken & Recht

Guess ketting wordt koperkleurig

@ibizaman: dat het prullaria is, is inderdaad wel duidelijk. echter, mij maakt het helemaal niets uit of iets van een merk is of niet. ik vind iets leuk of niet, hetzelfde met kleding. merken zeggen mij weinig tot niets. maar ik begrijp wat u bedoelt...de meeste mensen zijn gek op merken en willen alleen dat. ik heb die ketting trouwens gekregen van mijn man.

er is, ondanks dat het prullaria is, wel enigzins goed nieuws te melden voor mij. ik heb guess een mail gestuurd en de zaak voorgelegd. guess vond het inderdaad wel erg snel (twee maanden) dat die ketting/hanger dusdanig verkleurd is/was. heb foto's moeten sturen van de hanger en de aankoopbon (gescand) aan hen moeten mailen. ik krijg een vervangend exemplaar toegestuurd, dus dat is wel een goede oplossing. voordat ik die nieuwe/vervangende ketting ga dragen..lak ik hem wel even met blanke nagellak..zodat ie niet zo dramatisch gaat verkleuren in no time. heb tegen mijn man gezegd dat ie maar geen verzilverde sieraden moet kopen van welk merk dan ook...fijn weekend!