Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 04-05-2014 15:41:02
Geldzaken & Recht

Overheids verplichting digitaal

Goed initiatief van gerritaltena en joentje1978 om de printer mogelijk weer aan de praat te krijgen.

maar het mag in de afgelopen dagen toch wel duidelijk zijn geworden, dat je met digitaal werken nooit meer een printer nodig hebt en verder volledig papierloos door kunt gaan. ik begrijp dan nog steeds niet waarom er al die aandacht voor die printer is. dat die tzt het weer gaat doen is meegenomen. maar op dit moment toch helemaal geen noodzaak?

en dat je door bedrijven of instellingen gedwongen wordt dingen te moeten doen of kopieën maken gaat er bij mij helemaal niet in. ja, je naam, adres en woonplaats. en aanklikken of je pakket 1 of 2 wilt. en je belastingaangifte. vroeger helemaal met de pen, nu staan alle gegevens al van te voren ingevuld. maar digitaal is gewoon digitaal en hartstikke handig voor de klant.

en inderdaad, tweede helft van dit jaar zou een digitale bom vallen van de zorgverzekering.