Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daydealers - 07-05-2014 09:38:49
Voeding & Gezondheid

Administratiekosten kopen op afstand

Beste heer/mevrouw margers,

graag lichten wij als verkopende partij één en ander toe.

uiteraard begrijpen wij dat u in deze teleurgesteld bent met de aankoop en het feit dat de voorgestelde oplossing niet aansluit bij uw verwachting. doch hopen wij dat u anderzijds ook tevreden bent met het feit dat wij u in deze een oplossing hebben geboden voor het probleem en u ook na de aankoop niet onbeantwoord laten.

de situatie doet zich als volgt voor:

het product wat door u is aangeschaft valt, gezien de hygiënische aard van het product, buiten het recht op retourneren binnen de zichttermijn. dit staat in de advertentie vermeldt zodat u hier op voorhand van op de hoogte kon zijn, tevens is er voor producten van deze aard een clausule opgenomen in de wet koop op afstand die de zichttermijn en het recht op retourneren nietig verklaart.
uiteraard gaan wij er niet van uit dat u tot in de puntjes geïnformeerd bent wat betreft de wet koop op afstand en kan het zo zijn dat u over de melding in de advertentie heen heeft gelezen.
juist daarom treffen wij met klanten die een soortgelijke klacht als u hebben een coulance regeling. hij/zij mag de producten dan retourneren, echter worden de gebruikte producten - in dit geval scheermesjes - afgetrokken van het te retourneren bedrag.

stel u heeft dus zestien mesjes gekocht en heeft hier vier mesjes van gebruikt dan crediteren wij 75% van het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten).

omdat wij uit veiligheidsoverwegingen wel alle mesjes vernietigen rekenen wij standaard €2,95 administratiekosten per retourzending van dit of soortgelijke producten.

wij hopen dat u en andere in deze inzien dat wij uit het oogpunt van klanttevredenheid u deze optie bieden en wij hier ons ondernemersrisico aanvaarden en het verdere verlies voor ons nemen.

hopend op een positieve reactie verblijven wij.

daydealers.nl