Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daydealers - 07-05-2014 11:10:47
Voeding & Gezondheid

Administratiekosten kopen op afstand

Beste zoekster,

fijn dat u de tijd neemt om op deze klacht te reageren en ook uw licht hier over te laten schijnen.

doch wil ik een kleine kanttekening maken bij uw bevindingen. de koper (heer/mevrouw margers) geeft aan dat hij/zij gebruik wil maken van de wet koop op afstand, het product sluit niet aan bij zijn/verwachting en is minder scherp dan verwacht. tevens geeft hij/zij inderdaad aan dat de 'houders' defect zijn, daar heb ik in mijn vorige reactie inhoudelijk inderdaad niet op gereageerd. mijn excuses daarvoor. gezien het feit dat de naam van de koper onbekend is en onder de naam margers niet direct iets is terug te vinden in onze correspondentie kan ik geen uitsluitsel geven hoe deze klacht bij ons is gemeld.

het feit dat het hier een ondeugdelijk product zou zijn is niet bewezen, het feit dat het product in de ogen van de koper ondeugdelijk is en niet strekt met zijn/haar verwachtingen staat desalniettemin vast. derhalve dan ook de coulance regeling.

ondeugdelijke producten staan verder los van de wet koop op afstand maar vallen onder het algemene recht aangaande een koopovereenkomst tussen twee partijen, ongeacht of deze op afstand is geweest of niet.

ondanks dat wij uw toevoeging aan deze klacht op prijs stellen willen wij u toch verzoeken om in uw uitlatingen rekening te houden met het verschil tussen uw mening en feitelijkheden. u kunt onze website uiteraard "schimmig" vinden of onze producten van "baggerkwaliteit", echter zou het van toegevoegde waarde zijn als u hierbij duidelijk aangeeft dat dit uw mening is en waar deze op berust. wellicht kunnen wij hier dan een les uit trekken en dit aanpassen voor de toekomst.


bij voorbaat dank voor uw reactie,


daydealers.nl