Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-05-2014 11:57:19
Huishouden & Energie

Hoe hang ik een houten frame aan de muur

Waar hang je het scherm aan? is de muur van steen, ytong blokken, hout, gipsplaat of ...?

ik heb zelf een grote poster (2m bij 1,5m) hangen aan rails van http://www.alle-ophangsystemen.nl/alle-rails/wand-systemen/c-12">dit systeem. achterop het frame van de posterzitten twee hangers http://www.lijstenmakerij-lijstenmaker.nl/mdf-hanger-per-100-stuks-p-4674.html">als deze.

misschien is het een idee voor zo'n zware lijst om http://www.lijstenmakerij-lijstenmaker.nl/ophang-winkelhaken-75-x-18-x-2-mm-10-stuks-7-boorgaten-p-3415.html">deze te gebruiken.

je hebt dan wel twee transparante draden naar de rails lopen.

in plaats van draden zou je ook schroeven met pluggen in de muur kunnen zetten. dan moet je wel heel netjes recht boren anders zit je steeds tegen een scheef scherm te kijken. het voordeel van deze draden is dat je de hoogte in kan stellen tot je tevreden bent.