Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 14-05-2014 16:36:19
Computers & Telefonie

Waarom kan ik niet inloggen bij netflix op mijn smart tv ?

Als eerste haal de stroom eens een tijd vd tv. dit soort apparaten staan tegenwoordig altijd aan. nu kan het voorkomen dat er zich een foutje hier en daar insluipt wat kan blijven doordat er altijd stroom op staat. kan trouwens lang duren voordat restspanning verbruikt is met die 0,3w van tegenwoordig aan standby verbruik. gaat natuurlijk sneller als je eenmaal zonder stroom de tv probeert aan te zetten.

geeft de app starten dan nog problemen installeer die dan eens opnieuw.

het kan ook verstandig zijn om de ip instellingen handmatig te doen. dus niet laten toewijzen door de dhcp server maar dus handmatig invullen. dat scheelt trouwens ook wat opstarttijd.

ik zie ook iets van een activatie code die nodig is om netflix op een samsung tv te kunnen gebruiken? maar ben daar zelf verder niet bekend mee. ik gebruik liever de dhcp mogelijkheden icm serviio om ouderwetse downloads op de tv weer te geven.