Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 14-05-2014 17:04:37
Vakantie & Reizen

In een rokershuisje met drie kleine kinderen via de website bugalowspecials

"ik ben er vanuit gegaan dat ze een gezin met drie kinderen niet in een rokershuisje stoppen. maar daar dacht de mevrouw over de telefoon heel anders over en zei er zijn genoeg mensen die met kinderen een rokershuisje willen. "

even zo vrolijk waren u en uw man wel rokers geweest. dan zou u verontwaardigd zijn geweest dat men zonder meer heeft aangenomen dat u, ondanks de 3 kinderen, geen rokershuisje kon krijgen. deze mevrouw heeft nog haar best gedaan om een alternatief voor u te vinden. netjes, had ze niet hoeven doen. maar gelukkig, een volgende keer weet u dat u op boeking sites speciale wensen kenbaar kunt maken. en mocht u het vergeten, kunt u altijd nog bellen of mailen.