Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dirk23 - 17-05-2014 08:50:06
Huishouden & Energie

Goedkope rol.dubbelzijdig tape

En dan nu voor zaken waar dit forum voor bedoeld is:

@aurora: omdat het frame zo groot is moest ik hem sterker maken dmv vertikale latjes en daartussen horizontale latjes. het spannen van een doek( lichtgrijs polyester) werkte niet omdat de.contouren van de steunlatjes duidelijk te zien kwamen. om dit op te lossen heb ik een stuk mat witte skai gekocht, waar ik tot dan toe nooit van gehoord had. ik kwam het toevallig tegen. het hele ding zal nu 6 a 7 kg wegen of nog minder. de haken heb ik al bevestigd en hij is nog steeds licht genoeg om hem met spijkers op te hangen.

ik heb bij action linnen vloertape gekocht voor 1,39 (10 m). het zou kunnen werken maar ik denk toch dat ik het echte spul ga kopen bij praxis. ik wil het risico niet lopen.