Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peter_pb0ans - 17-05-2014 09:41:25
Huishouden & Energie

Eindafrekening een half jaar te laat

Goedemorgen allemaal,

we zijn vandaag precies een half jaar verder. (op 18-11-13 mijn meterstanden opgegeven). je raadt het al, geen reactie meer gehad sinds de laatste email op poten aan electrabel van een maand geleden.

wat heb ik inmiddels wel gedaan: ik ben lid van vereniging eigen huis. ik heb daar eens nagevraagd of er meer klachten zijn. dat is het geval. ze gaan er ook achteraan, door veh werd ik wel netjes teruggebeld. ze wisten me te vertellen dat electrabel nu ook problemen heeft met mensen die terugleveren (zonnepanelen op het dak..) dat heb ik sinds begin vorig jaar... ben kennelijk dubbel het haasje?

wellicht kan kassa samen met veh eens actie ondernemen tegen deze leverancier? ze zijn denk ik niet zo blij met dit soort reclame.... ik hoop ook dat veh electrabel dit jaar niet selecteert als goedkoopste leverancier in de jaarlijkse energieveiling. ik ben destijds op basis van deze veiling overgestapt. geen enkel probleem mee gehad, tot aan dit jaar dus. zodra het contract afloopt zijn ze mij in elk geval kwijt als klant, dat zal duidelijk zijn.