Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
caviamax - 17-05-2014 10:56:42
Computers & Telefonie

Draadloos internet w8 en ipad

Excuus voor de late reactie!

ik denk dat het komt omdat het mijn eigen netwerk is. eerlijk gezegd heb ik er geen aandacht meer aan besteed, maar dit is wel een logisch antwoord.

verder: ik word he-le-maal kriegel van mijn hp 450 probook! deze wil namelijk niet verbinding maken, draadloos, met het thuisnetwerk. de router is sterk genoeg (standaard upc ding) en op school kan ik bijvoorbeeld wel verbinding maken. meestal maakt hij helemaal geen verbinding, maar als dat wel lukt krijg ik de melding dat ik wel verbonden ben, maar krijg ik geen ip toegewezen. ik heb al het netwerk vergeten en opnieuw toegevoegd, met drivers zitten pielen en het ip/tcp van mijn computer gereset. allemaal zonder resultaat.

iemand een oplossing? w8 en mijn netwerk is verborgen, mocht dat nog wat uitmaken.